Së bashku me familjet tona

Dëshirojm t’ju ftojm të festoni martesën tonë

Dëshirojm t’ju ftojm të

festoni martesën tonë

Të Djelen

26.05.2024

Në orën 2.00 PM

Gold Crown,

Mbrostar, Shqipëri

RSVP

Please send your rsvp by 1 october

RSVP

Ju lutemi dërgoni përgjigjen tuaj

para datës 31 prill 2024

Orari

Detajet

Kodi i veshjes

Veshje të zgjuara rastësore

Akomodimi

Për t’ju ndihmuar me akomodimin tuaj, ju rekomandojmë hotelet e mëposhtme në Fier dhe Vlorë, në të cilat kemi mbetur të kënaqur.

1)

 1. Emri i Hotelit: Hotel Fieri
  Vendndodhja: Fier
  Detajet: Ideale për ata që duan afërsi me vendin e dasmës.

2)

 1. Emri i Hotelit: Yacht Hotel
  Vendndodhja: Vlore
  Detajet: E përkryer për ata që duan të shijojnë bregdetin e bukur.

3)

 1. Emri i Hotelit: AP Hotel Boutique
  Vendndodhja: Vlore
  Detajet: Pak më afër qytetit. E përkryer për ata që duan të shijojnë bregdetin e bukur.

Galleri

© 2023 – WEBSITE AND DESIGN BY LOVETIMESTORY